Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un bărbat beat se salvează, înainte să fie călcat de tren. VIDEO

Un bărbat din Marea Britanie, care consumase alcool, a scăpat în ultimul moment de la moarte, după ce s-a întins între șinele de cale ferată.

Imaginile cu Derek Acton, în vârstă de 44 de ani, au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o gară. Astfel, el se plimba ezitant pe peronul staţiei Harlow Mill, din Essex, după care a coborât pe şine, informează Press Association, citat de Agerpres.

Cu doar câteva momente înainte ca un tren Greater Anglia să treacă prin staţie, omul s-a întins între șinele de cale ferată.  Paramedicii şi poliţia au fost chemaţi la faţa locului, dar Acton scăpase nevătămat.

Acţiunile lui au provocat căilor ferate întârzieri ce ar fi produs pagube de 11.700 de lire sterline, potrivit Press Association.

Astfel, omul a fost condamnat pentru obstrucţionarea traficului feroviar de tribunalul competent, fiind condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunităţii, plata unei amenzi de 570 de lire sterline şi la o perioadă obligatorie de abstinenţă de 60 de zile.

Citește și
cuplu
Un cuplu care trebuia să fie în avionul prăbușit în Rusia a supraviețuit după ce și-a schimbat biletele

„Sincer, Acton e norocos că e în viaţă. În starea de ebrietate în care se afla, a coborât pe şine şi s-a întins în faţa unui tren care se apropia cu viteză. Acţiunile lui au fost stupefiante. Sper că Acton va respecta cerinţele de muncă în folosul comunităţii şi de abstinenţă. De asemenea, sper că va sta departe de şine şi va evita implicarea într-un astfel de incident foarte aproape de a deveni mortal", a declarat inspectorul Steve Webster, din cadrul poliţiei transporturi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult