Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un autobuz școlar este la un pas de a lovi trei copii care traversau strada

Un șofer de autobuz școlar din Texas a fost suspendat după ce a fost la un pas să spulbere trei copii care traversau strada. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, scrie New York Post.

Mama unuia dintre micuți, care venise să își ia copilul de la școală, a privit neputincioasă scenele șocante.

„Eram la nici 20 de metri de el și nu aș fi putut să-l ajut”, a spus Matt McCormick, tatăl unui alt copil, pentru presa locală.

În imaginile surprinse de cameră se vede cum doi copii aleargă prin fața autobuzului, ținându-se de mână, pentru a nu fi loviți, în timp ce al treilea, care se afla mai în spate, este pe cale să traverseze strada, dar face un pas înapoi în ultimul moment pentru a-și salva viața.

Tatăl unui dintre copii, în vârstă de 6 ani, a depus o plângere la Denton Independent School District, la nord de Dallas, la scurt timp după acest incident. El a fost cel care a făcut public videoclipul. El susține că instituția a răspuns printr-un e-mail cu informații de bază despre incident, dar nu a oferit nicio explicație despre motivul pentru care șoferul aproape că l-a lovit pe copilul său.

Citește și
accident sibiu
Momentul în care o mașină se izbește violent de două autobuze staționate, în Sibiu. Greșeala flagrantă comisă de șofer

„Din fericire, nu i s-a întâmplat nimic, nu s-a întâmplat nimic nici cu ceilalți copii, toată lumea este bine”, a declarat tatăl, adăugând că nu este mulțumit de modul în care instituția a gestionat acest caz.

În urma incidentului, șoferul a fost suspendat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult