Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care trei hoți jefuiesc un post de radio, în timpul unei emisiuni live

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un jaf aproape incredibil s-a petrecut în Brazilia. Hoţii au dat lovitura la un post de radio din Sao Paulo în timpul unei emisiuni care era transmisă în direct pe internet.

I-au ameninţat cu armele pe realizatorii emisiunii şi au fugit cu telefoane lor mobile, bani, ceasuri şi bijuterii.

Emisiunea, difuzată la postul de radio online SOT, era în plină desfăşurare, când cei trei indivizi au năvălit în studio. Invitaţii şi realizatorii sunt evident speriaţi şi încearcă să calmeze situaţia.

În acest timp, un bărbat îmbrăcat cu bluză de trening cu glugă şi fața acoperită, strânge toate telefoanele mobile de pe masă. În acest timp, îi ameninţă.

Directorul postului intra şi el în încăpere, cu mâinile ridicate, şi merge lângă ceilalţi colegi. Individul se întoarce şi-l încătuşează pe director, apoi pretinde şi alte obiecte valoroase.

Citește și
furt PayPoint
Furt fulgerător. Momentul în care un aparat de plată a facturilor este smuls din perete

În timp ce suspectul aduna de la fiecare ceasuri şi bijuterii, un complice le ameninţă pe victime cu arma, pe care o ţine chiar în dreptul camerei video. Coşmarul nu se încheie aici. Un al treilea hoț vrea să se asigure că nu lăsa nimic în urmă, aşa că vine şi le cere toţi banii.

Jaful a fost urmărit în direct de aproximativ 30 de ascultători ai postului de radio. Mulţi au sunat la poliţie, însă fără folos, pentru că cei trei suspecţi au reuşit să fugă înainte de venirea agenţilor.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult