Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care tinerii prezenți la festivalul de muzică din Israel au fost atacați de gruparea Hamas. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Momentul în care tinerii de la festivalul de muzică Tribe of Nova Trance din sudul Israelului sunt atacați de militanți Hamas a fost surprins de o cameră de bord.

Înregistrarea video obținută de The Associated Press arată un bărbat care trage cu o armă și apoi un alt bărbat cu tricoul plin de sânge.

De asemenea, o altă persoană este văzută întinsă pe jos lângă o mașină, înainte ca un bărbat înarmat să se apropie de el și să-l împuște.

Un alt grup de persoane, dintre care una poartă o cagulă și ține în mână o armă, este surprins de aceeași cameră de bord aproape trei ore mai târziu, pe baza orei de înregistrare a videoclipului.

Bărbații înconjoară o mașină, scot o femeie și o duc departe. Câteva minute mai târziu, femeia este văzută cu brațele ridicate, înainte de a fugi pentru a se adăposti de focurile de armă.

Citește și
Alexandru Rafila
România, pregătită să ajute Israelul. Rafila: Peste 1.000 de medici s-au înscris pentru a pleca în caz de e nevoie

Associated Press nu a putut confirma independent dacă femeia din filmare a fost luată ostatică.

Guvernul israelian a promis luni să îi vâneze pe luptătorii Hamas și să pedepsească Fâșia Gaza după atacul surpriză din weekend care, potrivit ultimelor informații din presa locală, a ucis peste 900 de persoane.

Cel puțin 260 de persoane care participau la festivalul de muzică electronică în aer liber s-au numărat printre morți, ceea ce a făcut din acesta cel mai grav masacru civil din țară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult