Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care politiștii împușcă un bărbat despre care au crezut că este înarmat. Ce avea, de fapt, în mână. VIDEO

Poliția din Ohio a difuzat imagini șocante înregistrate de camera corporală a unui ofițer care împușcă un bărbat neînarmat, care a murit mai târziu la spital.

În videoclip, apar polițistul Columbus Ricky Anderson, care lucrează de 30 de ani în departamentul respectiv, și alți ofițeri care deschid ușa unui dormitor și îl împușcă pe Donovan Lewis, în vârstă de 20 de ani, în timp ce stătea în pat, conform Metro.

Lewis nu era înarmat și lângă el s-a găsit un dispozitiv electronic pentru fumat.

Polițiștii au mers în apartamentul respectiv pentru a-l aresta pe Lewis, pe numele lui exitând un mandat pentru violență domestică, agresiune și infracțiunea de deținere necorespunzătoare a unei arme de foc, a raportat Columbus Dispatch.

În imagini, polițitii apar strigându-l de mai multe ori pe Lewis timp de câteva minute. Apoi, un câine a început să latre în afara ușii dormitorului, indicându-i ofițerului că o persoană se afla în cameră.

Citește și
femeie ucis trei barbari
O femeie și-a împușcat tatăl, cumnatul și pe tatăl acestuia, apoi a scris pe o rețea socială de ce a făcut-o și s-a sinucis

La scurt timp după ce a deschis ușa, Anderson poate fi văzut trăgând un foc în Lewis, care părea să ridice mâinile. Polițiștii ar fi crezut că bărbatul era înarmat. 

Până la urmă, Lewis a primit primul ajutor și a fost dus la spital, unde a murit.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult