Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care polițiștii din SUA trag 96 de gloanțe către un șofer oprit în trafic pentru că nu purta centura de siguranță

Imagini șocante au fost surprinse de camera de corp a unor polițiști din Chicago. Oamenii legii au tras aproape 100 de gloanțe către un tânăr de 26 de ani pe care l-au oprit în trafic pentru că nu purta centura de siguranță.

Dexter Reed, în vârstă de 26 de ani, a fost ucis în timpul unei opriri de trafic pe 21 martie în Humboldt Park, după ce ofițerii-au oprit pentru că nu a purtat centura de siguranță, relatează New York Post.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

În imagini se vede cum un agent l-a oprit pentru a-l verifica pe şoferul unui SUV alb cu geamuri fumurii.

„Dă geamul în jos. Dă geamul în jos”, îi spune ofițerul șoferului. Tânărul și-a dat inițial geamul în jos, dar apoi l-a ridicat.

Citește și
poliția bruxelles
Împușcături în Bruxelles. Cel puțin o persoană a fost ucisă. De la ce a pornit totul

„Ce faci? Nu închide geamul. Nu închide geamul!”, mai spune ofițerul.

Ofițerul trage de mânerul ușii șoferului, care pare a fi blocat, și apoi scoate o armă. „Descuie ușile acum! Descuie ușile acum!” țipă ofițerul, în timp ce un alt ofițer strigă aceleași cereri.

Dovezile preliminare au arătat că Dexter Reed a tras primul asupra unui ofițer în timpul schimburilor de focuri. Alți patru ofițeri au intervenit, a declarat Biroul Civil de Responsabilitate a Poliției într-un comunicat.

„Dovezile preliminare disponibile confirmă, de asemenea, că ofițerii au răspuns la foc de aproximativ 96 de ori în 41 de secunde, inclusiv după ce Reed a ieșit din vehicul și a căzut la pământ”, a mai precizat sursa citată.

Ulterior, o armă a fost recuperată de pe scaunul pasagerului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult