Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o stâncă se prăbușește la doar câțiva metri de un grup de turiști, care aleargă pentru a-și salva viața

O bucată de stâncă de 150 de metri a fost surprinsă cum se prăbușește lângă un grup de turiști care aleargă pentru a-și salva viața. Incidentul a avut loc marți pe o plajă populară din Marea Britanie, însă imaginile au fost făcute publice joi.

Bucata de stâncă s-a prăbușit în doar câteva secunde lângă turiștii care se aflau în acel moment pe plaja West Bay, din Dorset, scrie The Sun.

În imaginile publicate pe pagina de Facebook a Consiliului Dorset se poate observa cum un turist face o fotografie în timp ce o bucată de stâncă începe să se miște ușor. Apoi, stânca de prăbușește cu repeziciune, iar cei trei oameni aflați în apropiere aleagră speriați.

Autoritățile au închis temporar Calea Coastei de Sud-Vest și îi avertizează pe turiși să stea departe de marginea stâncilor și să admire priveliștea de la o distanță sigură. În plus, oamenii sunt rugați să nu ignore semnele de avertizare.

Citește și
inundatii romania
Cod portocaliu de vreme severă în țară. Un bărbat de 85 de ani a rămas blocat pe o stâncă, în mijlocul șuvoaielor

Stâncile instabile - cunoscute sub numele de Golden Gateway a Coastei Jurassic - se întind pe aproape 96 de mile și sunt o zonă populară în rândul turiștilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult