Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o femeie este salvată din mașină, chiar înainte să se înece

Your browser doesn't support HTML5 video.

Louisiana, Oklahoma și Alabama se confruntă cu inundații care ar putea căpăta o „magnitudine istorică", după cum se tem autoritățile, pentru că ploile continuă.

 Şi au trecut deja mai mult de două săptămâni de vreme extremă. Nu doar cu ploi și inundații, ci și cu furtuni violente și tornade.

Vedeți aici cum întreaga curte a unei companii a fost acoperită cu apă. Zeci de tomberoane plutesc peste tot, apa a trecut de roțile camioanelor.

A plouat necontenit, iar cantităţile de precipitaţii au atins cote record în regiunea Marilor câmpii centrale şi în partea de sud-est a Statelor Unite. Apele s-au revărsat peste tot în Louisiana, Alabama şi Oklahoma, şi numeroase vehicule au ajuns în mijlocul viiturilor.

Doi pompieri din Baton Rouge, capitala statului Louisiana, au venit în ajutorul unei şoferiţe, captivă în maşina luată de ape. Chiar înainte să se scufunde, au apucat să spargă geamul portierei şi au salvat-o pe femeie.

Citește și
inundatii
Peste 100 de gospodarii, înghiţite de ape în ultimele 48 de ore. Secţia de poliţie din Tismana, inundată

Alţii, însă, au fost mai puţin norocoşi.

„Din nefericire trebuie să confirmăm că există cel puțin o victimă din cauza condițiilor meteo extreme.”

Un bărbat a murit înecat când a încercat zadarnic să iasă din maşina să înghiţită de ape. Din cauza ploilor, s-au produs inundaţii chiar în centrul oraşului Baton Rouge. După ce, pe la periferie a trecut şi o tornadă, lăsând în urma stricăciuni serioase.

Au fost inudate şi porţiuni de autostrăzi şi alte şosele importante, în Louisiana, dar şi în Oklahoma. Circulaţia a fost blocată în ambele direcţii pe autostrada 44, lângă Oklahoma City. La fel, din cauza inundaţiilor traficul rutier a devenit pe alocuri imposibil în Alabama.

Pe de altă parte, râul Mississippi a ieşit din albie, inundând zone întinse pe ambele maluri în statul Illinois. Şi dacă nu era destul - meteorologii anunţa noi ploi şi astăzi în regiuni întinse din America.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult