Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care șoferul unei camionete cu 273 kg de droguri lovește mașina de poliție parcată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 26 de ani, din Berala (Australia), a fost arestat de polițiști după ce s-a ciocnit de mașina poliției în timp ce se afla la volanul unei camionete pline cu droguri.

Poliția din New South Wales a reușit una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie, fără a face practic nimic, scrie The Guardian.

Mai multe imagini în galeria foto

Șoferul camionetei pline cu 273 de kilograme de metamfetamină, a cărei valoare pe piață era de 200 de milioane de dolari, s-a izbit de mai multe mașini ale poliției, parcate în fața unei secții din nord-vestul orașului Sydney.

Șoferul, un tânăr de 26 de ani, nu a oprit, iar polițiștii au plecat pe urmele lui, după ce au văzut imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

El a fost prins ulterior, fiind acuzat de trafic de droguri și conducere neglijentă.

Citește și
Wyndham Lathem și Andrew Warren, cei doi acuzați
Fantezie sexuală macabră, pusă la cale de 2 bărbați. Victima, înjunghiată de 70 ori

“Aceasta este una dintre cele mai ușoare capturi pe care poliția NSW a făcut-o vreodată. Acest bărbat a avut în mod sigur o zi foarte, foarte proastă. Este de neconceput să te lovești de mașina poliției cu o astfel de cantitate de droguri la bord”, a declarat inspectorul Glyn Baker.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult