Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care mai mulți pasageri încearcă să intre cu forța într-un avion, după ce zborul a fost anulat două zile la rând

Un zbor al companiei Brussels Airlines a fost anulat două zile la rând, iar pasagerii au încercat să intre cu forța în avion.

Unii dintre pasageri au surprins momentul cu telefonul mobil, iar imaginile au fost publicate pe rețelele sociale. Incidentul a avut loc sâmbătă la Kinshasa, capitala Republicii Democrate Congo, scrie Insider.

În imagini se observă pasagerii care își cară bagajele către un avion Brussels Airlines aflat la sol, unde angajații așteptau în apropiere. Două femei au început să se certe cu un angajat, iar alți pasageri au intervenit. Oamenii se apropie de aeronavă și ajung chiar în afara scării, dar angajații țin grupul la distanță, în ciuda tensiunilor în creștere.

Un reprezentant al companiei a confirmat marți pentru Insider că avionul Airbus A330 era programat să zboare de la Kinshasa la Bruxelles vineri, dar zborul a fost amânat pentru sâmbătă. Dar noi probleme tehnice au blocat avionul la sol până duminică.

Reprezentantul a adăugat că pasagerilor li s-a oferit cazare la hotel în acea perioadă și și-a cerut scuze pentru neplăcerile cauzate de amânările cursei.

În cele din urmă, avionul a decolat din Kinshasa duminică seara și a sosit luni dimineața la Bruxelles.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult