Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care Boris Johnson e certat de un tată, la spital. ”Fiica mea era să moară”

Premierul britanic Boris Johnson a fost abordat miercuri, într-un spital din Londra, de tatăl unui copil bolnav, care i-a reproşat că îngrijirea de care a avut parte copilul său este inacceptabilă şi că serviciul naţional de sănătate a fost distrus.

Johnson se afla într-o vizită la Whipps Cross University Hospital din estul Londrei, când Omar Salem i s-a plâns lui Johnson de îngrijirea de care a avut parte fiica sa de 7 ani în secţia de pediatrie după ce a fost tratată de departamentul de urgenţă.

Salem, care s-a descris pe Twitter drept un activist pentru Partidul Laburist de opoziţie, i s-a plâns lui Johnson de întârzierile repetate în secţia în care era internat copilul lui. "Pur şi simplu este inacceptabil. Fiica mea a fost la un pas de moarte", i-a spus Salem lui Johnson, care asculta impasibil. "Nu există suficient personal în această secţie", a adăugat el.

"Serviciul naţional de sănătate a fost distrus şi acum veniţi aici pentru o oportunitate de presă", a mai spus Salem.

Într-o postare pe Twitter, Salem a elogiat îngrijirea de urgenţă de care a beneficiat fiica sa, dar a spus că fetiţa a aşteptat să vadă un medic timp de mai multe ore când a fost transferată în secţie.

Citește și
Nigel Farage
Anunțul lui Nigel Farage privind ieșirea UK din UE. Ce se va întâmpla cu Brexitul

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult