Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moartea misterioasă a unui oligarh rus. A fost lovit de mașină în timp ce-și plimba câinele

Un oligarh rus a fost ucis într-un accident rutier în timp ce-și plimba câinele într-un sat din apropierea Londrei. Vestea morții sale a fost confirmată și de poliție.

Dmitri Obretetskii, în vârstă de 49 de ani, a murit pe 30 noiembrie într-un accident rutier în Oxshott, un sat din apropierea Londrei.

Miliardarul își plimba câinele când a fost lovit mortal de o mașină. Obretetskii a fost transportat la spital, cu răni grave, însă medicii nu l-au mai putut salva, scrie CNN.

În incident au fost implicate trei mașini, însă până în acest moment nicio persoană nu a fost arestată, iar o anchetă este în desfășurare.

Familia oligarhului l-au descris pe bărbat drept „o persoană tăcută și foarte privată”.

Citește și
Suma uriașă plătită de soția unui oligarh rus ca să participe la o cină cu Theresa May
Suma uriașă plătită de soția unui oligarh rus ca să participe la o cină cu Theresa May

Pavel Borokov, un apropiat al lui Obretetskii, crede, însă, că acesta a fost ucis intenționat. „Londonezii conduc prudent. Nu exclud faptul că a fost accidentat intenționat”.

Potrivit site-ului gazeta.ru, Obretetskii s-a mutat cu familia în Marea Britanie în urmă cu mai mulți ani. Miliardarul a fost proprietarul Magnat Trade Enterprise, distribuitorul oficial al Marte, Nestle și Procter & Gamble în Rusia.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult