Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moartea lui Navalnîi l-a întors pe Tucker Carlson împotriva lui Putin. Ce spune la câteva zile după ce l-a ridicat în slăvi

Tucker Carlson s-a întors împotriva lui Vladimir Putin în urma morții lui Aleksei Navalnîi într-o închisoare din Siberia, la doar câteva zile după ce a ridicat în slăvi Rusia și pe dictatorul de la Kremlin, într-un interviu favorabil Moscovei.  

Tucker Carlson s-a întors împotriva lui Vladimir Putin în urma morții șocante a lui Aleksei Navalnîi, la doar câteva zile după ce fostul prezentator Fox News a lansat un interviu măgulitor cu președintele rus, completat cu video-uri în care laudă Rusia și Moscova, scrie Daily Mail.

Într-o declarație exclusivă pentru Daily Mail, controversatul jurnalist conservator american a spus: „Este îngrozitor ce s-a întâmplat cu Navalnîi. Totul este barbar și îngrozitor. Nicio persoană decentă nu l-ar apăra pe Putin”.

Tucker Carlson s-a confruntat cu o reacție negativă din cauza întâlnirii sale bizare cu Putin de săptămâna trecută, după ce criticii spun că nu l-a contestat în niciun fel pe președintele rus.

Când a fost interogat despre limitările interviului său, cu câteva zile înainte de moartea tragică a lui Navalnîi, Carlson a făcut comentariul: „fiecare lider ucide oameni, conducerea necesită uciderea oamenilor”.

Citește și
Tucker Carlson
Tucker Carlson: Moscova este un oraș "mult mai frumos decât oricare alt oraș din țara mea”

Ulterior, jurnalistul american a completat pentru publicația britanică: ”Nu a avut nicio legătură cu Navalnîi. Nu mă refeream la el, ceea ce este evident în context și, cu siguranță, nu căutam scuze pentru a ucide oameni. Sunt total împotriva uciderii, așa cum am spus”.

”Fiecare lider ucide oameni, unii ucid mai mult decât alții”

„Nu am vorbit despre lucrurile despre care vorbesc orice alt mijloc media american, pentru că acestea sunt acoperite”, a spus el jurnalistului egiptean Emad El Din Adeeb.

„Mi-am petrecut viața vorbind cu oameni care conduc țări și am concluzionat următoarele: că fiecare lider ucide oameni, inclusiv liderul meu”.

„Fiecare lider ucide oameni, unii ucid mai mult decât alții. Conducerea necesită uciderea oamenilor, îmi pare rău. De aceea nu mi-aș dori să fiu lider”.

Întreaga lume civilizată a pus moartea lui Aleksei Navalnîi pe seama lui Vladimir Putin. În timpul interviului său cu dictatorul rus, Carlson a lăudat Rusia în toate privințele, considerând Moscova „mult mai frumoasă decât orice oraș din țara mea”.

Ulterior, până și Putin a râs de Tucker Carlson, spunând că este dezamăgit de interviu, pentru că nu i s-a pus nicio întrebare incisivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult