Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moartea îngrozitoare a unui bărbat care a fost mâncat de piranha după ce a căzut în apă în urma unui accident cu barca

Joney Jose Silva da Luz conducea o ambarcațiune pe râul Cuiabá în Barão de Melgaço, Brazilia, când s-a ciocnit cu o altă navă. Cadavrul său a fost găsit cu mai multe mușcături de piranha, scrie Mirror.co.uk.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, conducea o barcă pe râul Cuiabá în Barão de Melgaço, Brazilia, sâmbătă, când a avut loc incidentul. Cadavrul său a fost descoperit în dimineața următoare.

Două nave s-au ciocnit în timp ce transportau în total cinci persoane. Trei pasageri au fost salvați în viață, în timp ce două persoane, printre care și Silva da Luz, au fost date dispărute.

Cadavrul său a fost găsit cu mai multe mușcături de la un banc de piranha din râu.

Rămășițele sale au fost scoase din apă și puse pe una dintre bărcile de salvare. Soția victimei a fost una dintre cei trei supraviețuitori. Un pasager de pe cealaltă navă, numit Wagner Silva, rămâne încă dispărut și este presupus mort.

Marina braziliană a spus că a trimis o echipă de căutare și salvare la locație imediat ce au aflat despre accident.

Un purtător de cuvânt a declarat: „A fost inițiată o procedură administrativă pentru a determina cauza, circumstanțele și responsabilitatea incidentului”.

Din 11 septembrie, scafandrii încă caută cadavrul domnului Wagner. Accesul în zonă a fost restricționat de autorități pe măsură ce ancheta continuă.

În noiembrie 2021, un bărbat a fost mâncat de piranha după ce a sărit într-un lac pentru a scăpa de un roi de albine. Tânărul de 30 de ani pescuia cu doi prieteni pe malul unui lac din Brazilia când au fost vizați de insecte.

Toți trei au sărit în apa infestată de piranha, dar unul dintre ei nu a putut să iasă și s-a înecat. Scafandrii specialiști i-au găsit fața, urechile și o parte din corp cu zgârieturi lăsate de peștele ucigaș după ce l-a recuperat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult