Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mister în jurul morții unui fotomodel celebru, martor într-un proces al lui Berlusconi

Moartea misterioasă a unui fotomodel italian, martor cheie în procesul în care fostul premier Silvio Berlusconi este acuzat că a întreținut relaţii sexuale contracost cu o minoră, a pus pe jar autoritățile din Italia.

Imane Fadil era considerat un martor cheie în procesul "Rubygate", însă fata le-a mărturisit atât avocatului, cât și familiei că se teme că ar fi fost otrăvită.

Tânăra de 34 de ani a fost internată, la sfârșitul lunii ianuarie în spitalul Humanitas Rozzano, din Milano, cu un diagnostic nespecificat, însă a murit pe 1 martie, după mai multe luni de agonie. Fata prezenta simptome ale unei intoxicații, cum ar fi dureri abdominale puternice, umflături și dureri de stomac.

Contrariați de starea fetei, medicii de la Humanitas au dispus pe 26 februarie efectuarea de teste toxicologice, acestea fiind efectuate într-un centru specializat din Pavia.

Rezultatele sosite abia pe 6 martie au dezvăluit faptul că Imane Fadil a murit din cauza unui amestec de "substanțe radioactive", scrie Ansa, citată de La Repubblica.

Citește și
Eusunt12
Pep, declarație istorică despre Liverpool. Niciun antrenor nu a avut curajul sa spuna asta

Rezultatele au fost transmise imediat procurorului general din Milano, care a deschis o anchetă pentru omucidere voluntară, desi procuratura nu a dorit să confirme cauza morții fotomodelului.

Alte surse citate susțin că tânăra ar fi fost expusă unor substanțe care nu sunt disponibile în comerț și în cantități care exclud o contaminare accidentală.

Potrivit ANSA, nu este însă vorba despre poloniu.

În luna ianuarie, Fadil, împreună cu alți doi martori, Ambra Battilana și Chiara Danese, au fost excluși din instanță de părțile civile.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este acuzat, în cadrul scandalului "Rubygate", că a plătit-o în aproximativ zece rânduri pentru prestaţii sexuale pe tânăra marocană Karima El Mahroug, alias "Ruby", între februarie şi mai 2010, pe când aceasta era minoră, o infracţiune pedepsită în Italia cu trei ani de închisoare. Însă amândoi neagă că ar fi întreţinut relaţii sexuale.

Una dintre martore a povestit detalii "picante" despre petrecerile bunga-bunga, așa cum erau sunt cunoscute petrecerile organizate în reşedinţele lui Il Cavaliere.

În noiembrie 2018, Silvio Berlusconi a fost pus sub acuzare, din nou, pentru dare de mită într-un caz de prostituţie. El este acuzat că ar fi încercat să ofere mită unui om de afaceri pentru a nega că i-ar fi trimis prostituate fostului prim-ministru acum 10 ani.

Procurorii susţin că Berlusconi i-a dat lui Gianpaolo Tarantini 500.000 de euro cash pentru a afirma că fostul prim-ministru nu ştia că femeile sunt plătite pentru a participa la petreceri din vila sa. De asemenea, ei afirmă că Berlusconi i-a găsit un loc de muncă omului de afaceri şi i-a angajat avocaţi.

În 2014, un tribunal a anulat în apel o sentinţă de şapte ani pentru Berlusconi, informând că fostul premier nu a plătit o escortă pentru servicii sexuale în 2010, când ea ar fi fost minoră.

Berlusconi nu mai poate candida la funcţii publice după ce a ispăşit o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult