Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Miss Venezuela 2023 a murit la doar 26 de ani, după ce a adormit la volan. Și-ar fi prezis moartea pe rețelele sociale | FOTO

Regina frumuseții din Venezuela, Ariana Viera, a murit în urma rănilor suferite într-un teribil accident de mașină petrecut luna trecută în Florida.  

Ariana Viera avea în față o carieră în ascensiune, dar a murit la vârsta de 26 de ani, a confirmat mama ei, Vivian Ochoa, scrie Marca.

Urma să participe la concursurile Miss America Latină 2023 și Miss World 2023, dar și-a pierdut viața într-un accident de mașină în timp ce conducea în Lake Nona, Florida.

Este una dintre cele mai mari tragedii de până acum în acest an, deoarece era o personalitate interesantă care se impunea în această industrie competitivă.

Ariana a adormit la volan și s-a izbit de un camion

Propria mamă a Arianei a confirmat că fiica ei era foarte obosită și ar fi adormit la volan.

„A adormit, era foarte obosită”, a declarat Ochoa pentru Telemundo. „Au resuscitat-o și a avut un atac de cord, dar au resuscitat-o din nou. Urma să fie dusă la terapie intensivă, însă nu au mai apucat”, a mai declarat mama Arianei.

Mama îndurerată a continuat prin a-și lăuda fiica pentru că i-a susținut mereu pe ceilalți, dar a lăsat să se înțeleagă că atitudinea ei grijulie a dus la epuizarea ei.

„A ajutat prea mulți oameni”, a explicat Ochoa. „Se oprea din orice ca să te ajute sau să te asculte. Era mereu acolo pentru prietenii ei, pentru frații ei, pentru mama ei”, a mai declarat mama Arianei, scrie New York Post.

Ariana a filmat un clip pentru propria înmormântare

Modelul a lucrat, de asemenea, în domeniul imobiliar și a condus Full House Cleaning Service, potrivit paginii sale de Instagram.

Tatăl lui Viera, care locuiește în Peru, ar fi solicitat o viză umanitară pentru a participa la înmormântarea fiicei sale, dar nu a primit aprobarea până a doua zi, după slujbă.

În luna mai, Viera a postat pe Instagram un videoclip sinistru în care făcea referire la propria ei înmormântare.

„Înregistrându-mă pentru propria mea înmormântare, pentru că întotdeauna eu sunt cea care face înregistrările video, nimeni nu mi le face mie”, a scris Ariana pe Instagram.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult