Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mii de utilizatori ai Instagram au pierdut accesul la conturi și mulți urmăritori în urma unor probleme tehnice misterioase

Mii de utilizatori ai Instagram au raportat că au avut conturile suspendate, după probleme tehnice misterioase apărute luni.

Problemele au continuat marți, în ciuda faptului că reprezentanții aplicației au declarat pe Twitter la miezul nopții că au fost rezolvate.

„Am rezolvat eroarea acum – provoacă probleme în accesarea conturilor din diferite părți ale lumii și a cauzat o schimbare temporară a numărului de urmăritori. Ne pare rău!”, a postat Instagram pe Twitter în noaptea de luni spre marți.

Însă problemele au persistat și a doua zi.

„Nimic nu s-a rezolvat. Ambele conturi ale mele sunt încă suspendate, în ciuda faptului că ați spus că ați rezolvat problema”, a scris @silverlightskin pe Twitter.

„Contul meu este încă suspendat de ieri (luni)”, a adăugat @donteventry92, potrivit Daily Mail.

Problemele au început luni în jurul orei 15 și au afectat peste 4.000 de utilizatorii din toată lumea, potrivit site-ului de monitorizare online DownDetector.

Compania nu a oferit încă alte detalii despre ce a cauzat problema neobișnuită.

Unii utilizatori care au reușit să acceseze platforma au raportat că au văzut scăderi mari ale numărului de urmăritori, potrivit BBC News.

Săptămâna trecută, platforma de mesagerie WhatsApp, deținută și ea de compania-mamă Meta, a suferit o întrerupere de aproximativ două ore.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult