Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal în India. Elevii unei școli au fost puși să poarte cutii pe cap la examen

S-a declanșat un mare scandal în India după ce în mediul online au apărut imagini cu elevii unei școli purtând cutii de carton pe cap în timpul unui examen.

În imaginile surprinse în timpul unui examen la chimie la un colegiu din localitatea Haveri se poate observa cum elevii au capetele acoperite cu cutii decupate doar în zona feței, pentru a nu putea copia.

Reprezentanții instituției de învățământ și-au cerut scuze public pentru acest incident și spun că a fost vorba doar despre un "experiment", după ce au văzut această metodă anticopiat în alte părți. Aceștia susțin că experimentul s-a desfășurat cu deplina colaborare a elevilor, care chiar și-au adus cutiile de acasă, potrivit BBC.

"Elevii nu au fost obligați în niciun fel. Puteți vedea în fotografii  că unii studenți nu le purtau. Unii le-au dat jos după 15 minute, alții după 20 de minute și chiar noi i-am îndemnat să le dea jos după o oră", a declarat administratorul școlii, MB Satish.

Autoritățile regionale au mers în inspecție la Bhagat Pre-University College imediat cum au aflat de existența imaginilor.

Citește și
Adevărata poveste a indianului născut care are 123 de ani. Ce scrie pe pașaportul său
Adevărata poveste a indianului care are 123 de ani. Ce scrie pe pașaportul său

"Am transmis un avertisment managementului colegiului și voi lua acțiuni disciplinare asupra lor pentru implementarea acestei idei", a declarat SC Peerjade, membru al consiliului local pentru educație.

Oficialii școlii au transmis ulterior că au renunțat la această practică și cooperează cu autoritățile.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult