Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul emoționant al familiei regale suedeze după moartea lui Avicii

Moartea DJ-ului Avicii a afectat profund și familia regală suedeză, în special pe prințul Carl Philip și pe prințesa Sofia, la nunta cărora a mixat celebrul muzician.

„Cu multă tristețe am primit vestea că Tim Bergling s-a stins din viață. Suntem recunoscători că l-am cunoscut și l-am admirat ca artist și ca persoană. A făcut nunta noastră de neuitat cu muzica lui minunată. Transmitem familiei sale cele mai calde gânduri”, a transmis cuplul princiar suedez, conform The Telegraph.

Dj-ul suedez avea o relație strânsă cu prințul Carl Philip și prințesa Sofia, la nunta cărora a fost prezent, în iunie 2015.

Tim Bergling fusese, la rândul lui, încântat de nuntă. „Mulțumesc foarte mult pentru experiența minunată și pentru că am asistat la un eveniment așa de special. Felicitări prințului Carl Philip și prințesei Sofia. Vă doresc numai bine”, scria Avicii pe contul său de Instagram.

DJ-ul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit vineri, la vârsta de 28 de ani.

Citește și
avicii
Fratele lui Avicii caută răspunsuri în Oman. Ultimele imagini cu DJ-ul în viață

Cauza morții lui încă nu este cunoscută, urmează autopsia.

Ministerul de Externe din Suedia a anunțat că a fost înștiințat de moartea unui cetățean suedez în Oman și se va ocupa de repatriere.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult