Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul cu care o fată de 13 ani a reușit să scape de cel care o răpise. Ce era scris pe bucata de hârtie

Un individ din Texas, care în urmă cu un an a răpit o fată de 13 ani în San Antonio și a comis agresiuni sexuale asupra ei în timp ce o transporta cu mașina până în California, a pledat vinovat în fața instanței de judecată.

Steven Robert Sablan, în vârstă de 62 de ani, a fost acuzat că a forțat-o pe fată sub amenințarea unei arme la 6 iulie 2023 și a comis acte sexuale în timpul călătoriei către Long Beach, California, conform unui acord de recunoaștere a vinovăției încheiat cu procurorii, scrie CNN.

La momentul răpirii, Sablan nu avea nicio custodie legală sau legătură familială cu victima, potrivit procurorilor.

El a amenințat-o pe fată cu violența, spunându-i: „Dacă nu vii cu mine în mașină, îți voi face rău”, conform documentelor instanței. Eliberarea fetei a avut loc pe 9 iulie 2023, când Sablan a intrat într-o spălătorie din Long Beach, iar fata a reușit să scrie „Ajutor” pe o hârtie și să o ridice pe fereastra mașinii în care era ținută captivă. Un martor a alertat autoritățile prin apel la 911 după ce a observat semnalul, iar polițiștii din Long Beach au intervenit, eliberând-o pe fată care era vizibil afectată emoțional și tulburată.

Sablan se confruntă acum cu o posibilă pedeapsă de la 20 de ani în închisoare la închisoare pe viață, precizează procurorii.

Citește și
politie portugalia
Un român a fost răpit și agresat de trei ruși în Portugalia. Autoritățile l-au găsit după trei zile

În plus, dacă va fi eliberat, va fi obligat să se înregistreze ca infractor sexual, conform acordului de recunoaștere a vinovăției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult