Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Meghan Markle a dezvăluit rezultatele testului ADN care îi arată originile. Descoperirea este incredibilă

Meghan Markle le-a mulțumit nigerienilor pentru că i-au primit pe ea și pe Harry în „țara mea”, spunând că a descoperit recent că este „43% nigeriană”.  

Aflată într-un turneu neoficial de trei zile în Nigeria, ducesa de Sussex și Prințul Harry au participat la numeroase evenimente, iar la unul dintre acestea Meghan Markle a făcut o dezvăluire inedită, scrie news.com.au. Ducesa a mărturisit că și-a făcut un test ADN, iar rezultatele acestuia au relevat că este în proporție de 43% nigeriană.

”Vreau să încep prin a vă mulțumi foarte mult pentru cât de amabili ați fost cu toții și pentru cum ne-ați primit pe mine și pe soțul meu în această țară... țara mea”, a declarat Meghan Markle.

Oamenii au apărut cu pancarte pe care scria ”43% nigerian”

Ea a dezvăluit că și-a descoperit recent moștenirea nigeriană făcând un test ADN de genealogie, spunând că primul lucru pe care l-a făcut a fost „să-mi sun mama, pentru că voiam să știu dacă știa ceva de asta”.

Gazdele au reacționat pe măsură la dezvăluirea ducesei, astfel încât, la un meci de volei la care a participat ulterior, o mulțime de nigerieni s-au adunat cu pancarte pe care scria ”43% nigerian”.

Citește și
prințul harry si meghan markle
„Informaţii personale despre cuplu.” Prințul Harry și Meghan Markle și-au lansat un nou site dedicat activităţilor lor

Ducele și ducesa de Sussex se întorc luni în Marea Britanie, iar de aici în California.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult