Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Medvedev a primit o nouă funcție de la Putin. Cum îl va putea înlocui pe președintele rus

Vladimir Putin l-a numit pe Dmitri Medvedev, care până acum avea doar funcția de vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, prim-vicepreședinte al Comisiei Industriale Militare.

Iar aceasta nu este singura schimbare făcută de Putin. Președintele Rusiei l-a inclus și pe șeful Ministerului pentru Situații de Urgență, Alexander Kirenkov, și l-a exclus din comisie pe fostul șef al Serviciului Federal Antimonopol, Igor Artemiev, potrivit RIA Novosti.

Din comisie mai fac parte Serghei Șoigu, ministrul Apărării, Valeri Gherasimov, șeful Statului Major General, Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate, șefii Serviciului de Informații Externe, FSB, Gărzii Naționale și alții.

Comisia Militară Industrială este un organism permanent care a fost creat pentru a organiza politica de stat în domeniul complexului militar-industrial, sprijinul militar-tehnic pentru apărare, securitate națională și aplicarea legii. Iar la conducere se află Vladimir Putin.

Potrivit decretului, prim-adjunctul va avea dreptul să țină în mod independent ședințe ale organului în locul președintelui.

Citește și
xi jinping vladimir putin
Xi Jinping i-a dat un ultimatum lui Putin să-i spună când termină războiul din Ucraina. Răspunsul, trimis prin Medvedev

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult