Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașină distrusă de pompieri, pentru a salva un cățel. Temperatura din interior era sufocantă

Un cățel pe nume Bertie a fost salvat de pompieri dintr-o mașină încuiată, lăsată într-o parcare din localitatea britanică Saffron Walden. În interior, temperatura era sufocantă, mai ales că stăpânii au lăsat geamurile autoturismului închise.

Incidentul a avut loc vineri, când în Essex temperaturile au trecut de 34 de grade. Animalul a fost lăsat de stăpâni în mașină, în timp ce aceștia se aflau la cumpărături, scrie Daily Mail.

O persoană care a trecut prin zonă a văzut animalul pe cale să se sufoce în mașină și a alertat autoritățile. Întrucât pompierii nu au putut da de stăpânul lui Bertie, aceștia au spart geamul mașinii, pentru a salva cățelul.

„Mașina fusese parcată în soare și nu avea niciun geam deschis. Vă rugăm să aveți grijă de animalele dumneavoastră, mai ales în timpul caniculei”, au transmis pompierii din Saffron Walden.

Cu câteva săptămâni în urmă, un bebeluș a fost salvat dintr-o mașină lăsată în soare tot în aceeași localitate. Copilul, în vârstă de doar 18 luni, a fost scos din mașină după ce un trecător l-a auzit plângând în mașina încuiată. El fusese lăsat singur mai bine de o oră.

Citește și
police
Și-a încuiat soția în pivniță apoi le-a luat bani vecinilor pentru a o viola

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult