Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturii șocante ale unui tată care a încercat să-și ucidă soția și copiii, apoi și-a incendiat casa. Care a fost motivul

Un act disperat a avut loc în Statele Unite, unde un bărbat a încercat să ia viața soției și copiilor săi înainte de a incendia casa lor, pentru că urmau să fie evacuați.    

Matthew Richards, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a atacat-o pe soția sa și cei cinci copii, lăsându-i pe toți cu răni grave. După oribila sa faptă, acesta a mărturisit poliției ce intenționa să facă, conform relatărilor Mirror.

„Mi-am înjunghiat copiii, am înjunghiat-o pe soția mea”, a recunoscut el, referindu-se la el însuși drept un „monstru” în fața polițiștilor.

După ce a aflat că urmează să fie dați afară din casă din cauza datoriilor pe care le aveau, Richards a declarat celor de la poliție că „ar fi fost mai bine dacă toți ar fi murit”, decât „să descopere adevărul”.

El a încercat să-și ucidă familia și să incendieze casa.

Citește și
politie
Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia în parcarea unui centru comercial din Constanța, reţinut pentru 24 de ore

Richards, originar din Kansas, a dezvăluit că familia trebuia să fie evacuată în ziua în care a încercat să comită faptele șocante. Nu fusese sincer cu soția sa, cu care era împreună din 2003, cu privire la problemele lor financiare. Doi dintre copii au suferit răni la organele interne, iar soția lui Richards a fost transportată de urgență la spital în stare critică. Unul dintre copiii săi mici a sunat la poliție după ce l-a văzut pe Richards înjunghiind-o pe mama lui, urmat de un apel de la o femeie care pretindea că a fost înjunghiată.

„Tatăl meu tocmai a scos un cuțit”, a spus unul dintre copii poliției.

Probele sugerează că victimele au fost atacate înainte ca ele, alături de Richards, să fie transportate la spital pentru tratament. Un incendiu, presupus a fi declanșat în subsol, a fost „stins rapid”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult