Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturii dintr-o închisoare spaniolă: „În prima zi, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Omul de afaceri spaniol Sandro Rosell (56 de ani), fost președinte al clubului FC Barcelona, a oferit un interviu publicației Mundo Deportivo, la un an după ce a fost eliberat din închisoare.

Rosell a fost eliberat în aprilie 2019 după doi ani petrecuți în închisoare. Omul de afaceri a fost achitat de judecătorii spanioli într-un proces în care era acuzat de spălare de bani și crimă organizată.

Acesta a povestit pentru Mundo Deportivo experiențele sale din penitenciar.

„Îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative și patru pungi cu vaselină... M-am îngrijorat puțin”, a povestit Rosell despre prima sa zi din închisoare.

Acesta a mai spus că cele mai grele zile au fost cele în care avocatul său venea să îl anunțe că judecătorii i-au refuzat cererile de eliberare.

Citește și
masti de protectie
VIDEO Cum arată masca chirurgicală care ajută persoanele fără auz. ”Așa ne pot citi pe buze”

„A fost de treisprezece ori. În fiecare zi în care avocatul să îmi spună spună că mi s-a refuzat din nou eliberarea, fără o justificare, de treisprezece ori”, a adăugat omul de afaceri.

Sandro Rosell a ocupat funcția de președinte al clubului FC Barcelona în perioada 2010-2014 și este cel care s-a ocupat de transferul brazilianului Neymar la echipa catalană, în valoare de aproape 90 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.de. Acest transfer i-a atras lui Rosell acuzații de spălare de bani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult