Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturie șocantă a unui român care a fost arestat pentru viol în Italia. „Nu-mi amintesc nimic. Băusem 20 de litri de vin”

Un bărbat de 40 de ani din România a fost arestat, sâmbătă, de polițiștii din Cuneo, Italia, la câteva zile după ce ar fi violat o femeie într-un parc din oraș. Individul nu-și neagă fapta, însă, mai mult decât atât, a declarat că nu-și amintește nimic.  

„Nu-mi amintesc nimic din acea după-amiază. Eram foarte beat pentru că băusem mult, vreo 20 de litri de vin în două zile”, a declarat individul anchetatorilor, potrivit La Stampa.

Românul de 40 de ani este angajat la o firmă de vânzări de produse alimentare, cu domiciliul în cartierul Cuneo, din Borgo San Giuseppe.  Anchetatorii care cercetează cazul au descoperit că individul ar fi comis fapta pe 11 septembrie, în jurul orei 18. Femeia, o pensionară de peste șaptezeci de ani, plimba câinele când un bărbat pe bicicletă s-a oprit, s-a apropiat de ea invocând un motiv, apoi a târât-o pe marginea pistei de biciclete, a imobilizat-o și a violat-o. Femeia a încercat, în zadar, să se elibereze și chiar a țipat, dar în acel moment se pare că nu erau alte persoane în preajmă.

După ce a agresat-o, bărbatul s-a urcat pe bicicletă și s-a făcut nevăzut, iar femeia a reușit, într-un final, să ceară ajutorul autorităților, care au dus-o la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe baza imaginizlor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să identifice suspectul. Individul nu ar fi la prima abatere: a avut recent probleme cu poliția după ce a amenințat că dă foc unei clădiri, dar și după o altercație cu un funcționar public.

Citește și
Sergiu Boianjiu
Cazul criminalului moldovean care a violat și a încercat să ucidă o tânără din Marea Britanie. În trecut și-a omorât iubita

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult