Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturia unei turiste care a scăpat ca prin urechile acului de atacatorul din Strasbourg

Una dintre martorele atacului de marți seara din orașul francez Strasbourg povestește cum a scăpat, ca prin urechile acului, de atacatorul de 29 de ani.

Audrey vizita târgul de Crăciun, împreună cu două prietene din Marea Britanie, când a dat nas în nas cu teroristul.

„A ieșit dintr-o clădire cu o armă în mână, un pistol, avea brațul ridicat. S-a îndreptat către un domn care mergea în fața mea și l-a împușcat în cap. Bărbatul a căzut la pământ. Individul a mai tras o dată asupra unei alte persoane, care, la fel, s-a prăbușit”, povesteşte ea.

Prietenele lui Audrey au fugit ţipând înfricoşate. Dar ea a rămas pe loc, incapabilă să se mişte, la câţiva paşi de atacator.

Citește și
Cherif Chekatt
Ce i-a spus atacatorul din Strabourg taximetristului care l-a salvat involuntar

„S-a întors, eram față în față cu el... Dar a plecat de acolo. De ce nu m-a împușcat? Nu știu, cred că am avut un noroc de neînchipuit. Pentru că toți țipau în jur, el a fugit... Într-o secundă, cred... Nu am cuvinte să descriu acele clipe...”, a mai spus ea.

Două persoane au murit, o a treia este în moarte cerebrală, iar 12 au fost rănite, după ce un bărbat de 29 de ani a deschis focul asupra oamenilor care se aflau în zona Târgului de Crăciun de la Strabourg.

Atacatorul e în continuare căutat de poliție.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult