Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturia unei românce prostituată în Londra. Câți clienți are lunar ca să plătească chiria

O investigație de amploare desfășurată în Londra a scos la iveală probabil „cel mai mare bordel” din Marea Britanie, scrie presa britanică.

Ancheta derulată de publicația Sunday Times, preluată de The Sun, arată că cel puțin 100 de prostituate operau într-o clădire de locuințe deținută de multimilionarul Christopher Moran, care încasează 8 milioane de lire sterline din chiriile respective. Nu există nicio informație conform căreia Moran ar avea vreo implicare în activitatea de prostituție.

Printre tinerele care își desfășoară activitatea în această clădire se află și o româncă din București, care își spune Elana. Conform sursei citate, tânăra locuiește acolo de 3 ani, iar mai multe poze cu ea semidezbrăcată apar pe mai multe site-uri de escorte.

Ea oferă și servicii sexuale, cerând clienților 150 de lire pentru o oră, dintre care 50 merg la site-urile partenere. Chiria româncei costă 3.000 de lire pe lună și ajunge să primească în apartamentul ei 4 sau 5 clienți pe zi, după cum a povestit chiar ea pentru Sunday Times. Ca să plătească chiria, ea trebuie să aibă cel puțin 30 de clienți pe lună. Tot ea a dezvăluit că mama ei crede că ea lucrează în menaj.

Informațiile din anchetă arată că mai multe femei venite din România locuiesc în apartamentele folosite pentru astfel de servicii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult