Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Britanic părăsit de logodnică, după ce a aflat că e strănepotul lui Hitler. Cum se ascunsese

Unul dintre strănepoții lui Adolf Hitler a fost părăsit de logodnica sa evreica, după ce femeia a aflat despre legăturile sale cu oficialul nazist. Mărturisirea a fost făcută chiar de către unul dintre frații săi.

Alexander, Brian și Louis Stuart-Houston sunt ultimele rude în viață ale lui Hitler, însă, toată viața au tăinuit legătura de sânge cu acesta, scrie Daily Mail.

Alexander, cel mai mare dintre cei trei frați, a negat toate zvonurile potrivit cărora, cei trei au decis să rămână celibatari, iar moștenirea genetică a lui Hitler să piară odată cu ei.

Bărbatul a mai devăluit că unul dintre frații săi și-a dorit să se căsătorească cu iubita sa de origine evreică, însă relația sa s-a încheiat în momentul în care tânăra a aflat despre istoria familiei sale.

Tatăl lor, William Hitler, pe care Alexander îl descrie ca fiind un om bun, a fost nepotul Fuhrerului. Bunicul lor a fost Alois Hitler, fratele vitreg al lui Adolf Hitler. Alois a fost căsătorit cu o femeie de origine irlandeză pe care a întâlnit-o când lucra ca ospătar în Dublin.

Citește și
statui lupi germania - 4
Lupi fioroși executând salutul lui Hitler. Orașul unde au apărut statuile și ce reprezintă

Tatăl celor trei, născut în Liverpool, s-a mutat în Statele Unite, unde s-a înrolat în marina americană, luptând împotriva germanilor. După război, William s-a retras în Long Island cu soția sa nemțoaică, Pyllis, încercând să-și ascundă originea pentru fiii săi.

În 1946, William și-a schimbat numele de familie din Hitler în Hiller, apoi în Stuart – Houston.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult