Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mark Zuckerberg a pierdut 7 miliarde de dolari în câteva ore

Mark Zuckerberg a pierdut 7 miliarde de dolari în timpul în care Facebook, Instagram și Whatsapp nu au funcționat.

Miliardarul a coborât o poziție în topul celor mai bogați oameni întocmit de Bloomberg din cauza căderii aplicațiilor, dar și din cauza unor acuzații avertizoare de integritate.

O vânzare în masă de acțiuni ale gigantului digital a scăzut prețul acestora cu aproximativ 5% luni, fapt ce s-a alăturat unei scăderi de aproape 15% de la mijlocul lunii septembrie, potrivit Bloomberg.

Potrivit topului întocmit de publicația precizată anterior, averea lui Mark Zuckerberg a scăzut la 120,9 miliarde de dolari, mai mică decât cea a lui Bill Gates.

Acesta a pierdut din 13 septembrie până acum aproximativ 19 miliarde de dolari, de la aproape cei 140 de miliarde de dolari pe care îi deținea.

Citește și
facebook
Facebook, WhatsApp și Instagram au picat în România și în lume

La acea dată, o serie de informații controversate au fost făcute publice de Wall Street Journal. Potrivit publicației, Facebook știa despre diverse probleme ale produselor sale, precum Instagram dăunează sănătății mentale a adolescentelor și dezinformarea privind revolta de pe 6 ianuarie de la Capitoliul din Washington, în vreme ce public minimiza impactul acestora.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult