Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marea îngrijorare a lui Charles după ce a devenit rege. Ce i-a dezvăluit prim-ministrului Țării Galilor

Regele Charles al III-lea și-a exprimat „îngrijorarea” cu privire la modul în care britanicii se vor descurca în timpul „iernii dificile” ce urmează din cauza prețurilor tot mai mari, a declarat prim-ministrul Țării Galilor Mark Drakeford.

Acesta a spus că a discutat cu Charles despre impactul facturilor tot mai mari, al schimbărilor climatice și al energiei regenerabile, în timpul unei întâlniri care a avut loc vineri, potrivit Daily Mail. Drakeford a spus că regele i-a spus, de asemenea, că este interesat de generarea de energie regenerabilă în Țara Galilor și cum ar putea juca un „rol mai mare” în securitatea energetică viitoare. „Regele a avut întotdeauna un interes foarte direct pentru lucrurile care se întâmplă în Țara Galilor, pentru viitorul agriculturii noastre și impactul schimbărilor climatice. El a menționat impactul pe care îl are creșterea costului vieții și ce efect va avea asupra oamenilor de aici, în Țara Galilor”,

„El (Charles) este îngrijorat de modul în care oamenii se vor descurca în ceea ce va fi o iarnă grea”, a adăugat el.

Comentatorii politici l-au criticat pe Mark Drakeford că a dezvăluit ce a discutat cu Regele Chales al III-lea și că pare o intervenție politică a noului monarh.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult