Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marea Britanie ia în considerare solicitările Rusiei ca Iulia Skripal să poată fi vizitată la spital

Guvernul britanic ia în considerare să permită vizite la Iulia Skripal, care este în proces de recuperare în spital după ce a fost otrăvită împreună cu tatăl său într-un atac cu un agent neurotoxic pentru care Londra a acuzat Moscova, potrivit Reuters.

"Luăm în considerare solicitările pentru acces consular, în acord cu obligaţiile noastre asumate prin legile internaţionale şi naţionale, inclusiv drepturile şi dorinţele Iuliei Skripal", a spus o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Externe britanic la Londra.

Ambasada Rusiei la Londra a precizat vineri într-o postare pe Twitter că "insistăm asupra dreptului de a o vedea" pe Iulia Skripal, cetăţean rus.

Starea de sănătate a Iuliei Skripal, otrăvită la Salisbury (sud-vestul Angliei) pe 4 martie împreună cu tatăl său, fostul dublu spion rus Serghei Skripal, "se ameliorează rapid", a anunţat joi spitalul în care cei doi sunt îngrijiţi.

"Starea Iuliei Skripal se ameliorează rapid. Nu se mai află într-o stare critică, condiţia ei fiind de acum fiind stabilă", a precizat spitalul din Salisbury.

Citește și
Consulatul american din Sankt Petersburg
Rusia reacționează la expulzarea diplomaților. Consulatul american din Sankt Petersburg va fi închis

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult