Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mama care și-a pierdut vocea după cezariana a învățat singură să vorbească din nou folosind o metodă bizară

O proaspătă mamă a povestit că dintr-o dată nu a mai putut vorbi după ce a îndurat dureri „chinuitoare” după operația de cezariană – dar spune că a reînvățat să vorbească cu ajutorul lui Peter Andre, scrie Mirror.co.uk.

Leanne Fraser, în vârstă de 31 de ani, din Malton, Marea Britanie, a uimit medicii după ce a fost supusă procedurii de urgență cu fiul ei, Henry, în vârstă de doi ani.

Cu toate acestea, medicii au suspectat inițial că pierderea vocii ei a fost o reacție la anestezie. Cinci minute mai târziu, ea și-a recăpătat vocea.

Dar în săptămânile care au urmat, mama a observat că vorbirea ei a devenit bâlbâită și a început să aibă spasme.

Ea a fost instruită să ceară sfaturi medicale suplimentare și a fost diagnosticată cu tulburare neurologică funcțională (FND) - o afecțiune în care există o problemă cu modul în care creierul răspunde și primește semnale.

Rămâne neclar care a fost cauza exactă a FND.

Leanne a dezvăluit că și-a recăpătat vocea doar când l-a auzit pe Henry ascultând melodia „Fata misterioasă” de Petre Andre.

Și-a dat seama că fredonând în cap a ajutat-o ​​să vorbească fluid cu soțul ei Jake Fraser, 36 de ani.

Acum, Leanne folosește melodii în mod constant pentru a o ajuta să vorbească, dar încă se luptă cu diverse alte simptome, cum ar fi oboseala și lipsa de mobilitate.

Leanne a spus: „Am avut un impediment sever de vorbire timp de 18 luni. Medicii au spus că s-ar putea să nu mai pot vorbi ca înainte”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult