Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maia Sandu susține că "Rusia va relua încercările de destabilizare a Republicii Moldova în această primăvară"

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că Rusia a încercat, în ultima vreme, să destabilizeze ordinea şi puterea de la Chişinău.

"În toată această perioadă, Rusia a încercat să destabilizeze ordinea şi puterea de la Chişinău, de fiecare dată încercând să folosească regimul din regiunea transnistreană. Noi suntem conştienţi de aceste riscuri şi întreprindem toate acţiunile ca să nu permitem aceste destabilizări. Le vorbim şi le comunicăm cetăţenilor despre aceste riscuri, aşa cum am făcut şi anul trecut, când intenţia Rusiei era să răstoarne Guvernul (de la Chişinău - n.r.). Împreună cu cetăţenii şi cu instituţiile statului încercăm să ne protejăm de aceste riscuri, dar avem încă de lucru, există încă vulnerabilităţi", a declarat, într-o conferinţă de presă, Maia Sandu.

Aceasta a subliniat că Republica Moldova contează pe sprijinul României şi al comunităţii internaţionale în acest sens.

"Ştim că în această primăvară Rusia îşi va relua acţiunile de încercare de destabilizare a situaţiei", a arătat Maia Sandu, citată de Agerpres.

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit, sâmbătă, Premiul "Timişoara pentru valori europene", înfiinţat în acest an de Municipiul Timişoara pentru a onora personalităţi recunoscute pe plan internaţional care, cu determinare, curaj şi creativitate, promovează sau apără valorile europene în interiorul şi în afara Uniunii Europene.

Citește și
Maia Sandu
Maia Sandu, mesaj de Crăciun: Să ne sprijinim în continuare pe valorile noastre de temelie, unitate, solidaritate şi omenie

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult