Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mai mulţi răniţi, inclusiv poliţişti, într-o altercaţie în care au fost implicate 80 de persoane, la Essen, Germania

Un scandal uriaş care a implicat aproximativ 80 de persoane a izbucnit, vineri seară, în oraşul Essen din vestul Germaniei şi a făcut mai mulţi răniţi, inclusiv doi poliţişti.

Altercaţia a izbucnit în faţa unui restaurant şi a atras zeci de persoane care au urmărit-o, a declarat poliţia din Essen. Bare de fier şi cuţite au fost găsite mai târziu la faţa locului, informează, sâmbătă, DPA, citată de Agerpres.

Un mare contingent de poliţişti a fost desfăşurat, precum şi un elicopter, operaţiunea continuând până la primele ore ale zilei de sâmbătă.

Câţiva dintre răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţia a declarat că nu are un număr exact de persoane rănite.

Încă nu era clar de la ce a pornit altercaţia, dar poliţia crede că în spatele ei se află „criminalitatea de clan”. Cuvântul „clan” este de obicei folosit de forţele de ordine germane pentru a descrie grupuri definite de legături de familie şi identitate etnică, notează DPA.

Citește și
vaci germania
O fermă din Germania primește oaspeți care vor să stea pe iarbă alături de văcuțe pentru a scăpa de stres

Detaliile personale ale celor implicaţi în încăierare trebuie să fie încă stabilite, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Poliţia investighează şi dacă a existat o legătură cu o altercaţie în oraşul Castrop-Rauxel, la vreo 30 de kilometri, care de asemenea a avut loc, vineri, şi a lăsat mai multe persoane rănite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult