Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mai mulți parlamentari și diplomați britanici au decontat din bugetul de stat vizite la bordel și petreceri cu alcool

Mai mulți parlamentari și diplomați britanici au folosit fonduri din bugetul pentru călătorii în străinătate pentru a plăti serviciile unor prostituate și petreceri zgomotoase cu mult alcool. Unii au cerut guvernelor gazdă să le plătească distracția.  

Un fost parlamentar conservator, actualmente membru al Camerei Lorzilor, a cerut îndrumări către cel mai apropiat bordel când a călătorit într-o țară din sud-estul Asiei, într-o vizită cu un grup interpartit (APPG), a dezvăluit un alt parlamentar prezent în acea delegație, scrie Spot Media.

Un alt conservator și fost ministru obișnuia să rămână după ce delegația se întorcea acasă, pentru a-și manifesta interesul pentru localnice, au spus doi foști colegi.

Unii parlamentari cereau guvernelor gazdă să le plătească distracția

"A manifestat un interes pentru fete destul de tinere. Obișnuia să rămână acolo după aceste vizite și făcea legătura cu tinerele din locul respectiv", a spus unul dintre aceștia.

Unii dintre ei au luat parte la petreceri organizate de reprezentanți diplomatici, la care băieți și fete erau trimiși pentru activități sexuale.

Citește și
8 românce care purtau viziere şi măşti, descoperite într-un bordel din Marea Britanie
8 românce care purtau viziere şi măşti, descoperite într-un bordel din UK. Suma uriașă câștigată de traficanți de pe urma lor

Câțiva parlamentari au cerut guvernelor străine să le plătească pachete complete de călătorie, ba chiar au îndrăznit să-și prezinte și preferințele pentru mâncare și șampanie.

Articolul integral poate fi citit pe Spot Media. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult