Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mai multe persoane au rămas blocate într-un carusel la zeci de metri înălțime, în timpul unei ploi torențiale. VIDEO viral

Scene de coșmar au avut loc într-un parc de distracții din Mexico City. Mai multe persoane au rămas blocate într-un carusel SkyScreamer la 76 de metri înălțime, în timpul unei furtuni torențiale. Imaginile au devenit virale în mediul online.

Six Flags Mexico a trebuit să oprească temporar mai multe atracții din parcul de distrcții când ploaia a început brusc.

Într-un videoclip obținut de PEOPLE, unul dintre vizitatorii parcului este văzut stând nemișcat în carusel, în timp ce continua să plouă. În imagini se văd și alți oameni suspendați în aer, în timp ce unii dintre ei se prind de barele de siguranță.

Six Flags Mexico a precizat că incidentul a fost cauzat de „ploaia bruscă și intensă”, iar caruselul a fost oprit conform protocolului de siguranță.

„Din păcate, furtuna s-a intensificat în timpul procesului de evacuare, creând momente neplăcute pentru vizitatorii noștri. Personalul parcului a asistat toți vizitatorii și nu au fost raportate incidente. SkyScreamer și-a reluat operațiunile normale la scurt timp după aceea", au precizat reprezentanții parcului de distracții.

Citește și
gaston
Personajul de desene animate care a repezit o femeie care a vrut o poză alături de el. Cum a reacționat animatorul

Acesta nu este primul incident haotic care a avut loc într-un parc Six Flags în această vară. Un băiețel a trebuit să fie salvat după ce a căzut într-un râu artificial în timpul unei defecțiuni la atracția Roaring Rapids de la Six Flags Over Texas din Arlington.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult