Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Macron a ironizat gesturile de afecțiune ale președintelui Donald Trump

Your browser doesn't support HTML5 video.

Emmanuel Macron a ironizat nenumăratele gesturi de afecţiune dintre el şi preşedintele american, dovedind că ştie că presa le-a comentat îndelung.

A pomenit despre asta în discursul susţinut în urmă cu doar câteva ore în Congresul american. Macron este primul preşedinte francez din ultimii 42 de ani invitat să ţină un discurs în faţa legislativului american.

Deşi în timpul vizitei s-a abţinut să-l critice deschis pe Donald Trump, în discursul din Congres şi-a exprimat dezacordul faţă de politicile sale.

A criticat izolaţionismul şi a subliniat că omenirea nu are o planetă B pe care să o lase urmaşilor. Asta în condiţiile în care Donald Trump pune America pe primul loc şi a retras Statele Unite din acordul pentru mediu de la Paris.

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei: “În 1778, filosoful francez Voltaire şi Benjamin Franklin s-au întâlnit la Paris. John Adams povesteşte că după ce şi-au strâns mâinile, s-au îmbrăţişat, s-au strâns în braţe unul pe celălalt şi s-au sărutat pe obraji. Poate vă aminteşte de ceva.”

Citește și
cross evz
Ipoteză SF: naziștii au creat maşina timpului. Ar fi ascunsă în America de Sud

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult