Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Luare de ostatici într-un mall din Dresda. Autorul a murit în timpul intervenției poliției VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Forţele de poliţie au intervenit în forță, sâmbătă, în centrul oraşului german Dresda, după ce un bărbat a lucat ostatici câteva persoane, a anunţat poliţia locală într-un comunicat, potrivit Agerpres, care citează France Presse.

UPDATE: Autorul luării de ostatici a murit în timpul intervenţiei poliţiei, au anunţat forţele de ordine germane.

"Luarea de ostatici din Dresda s-a încheiat", a anunţat poliţia într-un mesaj pe Twitter, adăugând că "nu mai există situaţia de pericol".

În timpul asaltului şi eliberării ostaticilor, bărbatul de 40 de ani a suferit răni incompatibile cu viaţa", a precizat ulterior poliţia într-un comunicat.

Poliţia a adăugat că a luat în custodie două persoane "fără răni vizibile", dar nu a oferit mai multe detalii în legătură cu suspectul.

UPDATE: Poliţia anunţă că a pus capăt luării de ostatici în centrul oraşului Dresda.

 Incidentul a avut loc lângă mall-ul Altmarkt-Galerie, a precizat poliţia, citată pe de altă parte de agenţia DPA.

Potrivit publicației Die Zeit, atacatorul a fost prins de poliție, fiind acum în stare gravă, astfel că nu poate fi interogat.

Nu este clar dacă bărbatul s-a rănit sau a fost rănit în timpul arestării.

Ostaticii - un angajat și un copil - sunt nevătămați, mai arată sursa citată.

Poliţia a refuzat să confirme informaţiile din mass-media conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată în centrul comercial. Un purtător de cuvânt a declarat pentru DPA că situaţia este încă foarte neclară, potrivit Agerpres.

Mai multe media, inclusiv cotidianul Bild, au precizat la rândul lor că un bărbat înarmat cu un pistol s-a refugiat într-un magazin dintr-un mall după ce a încercat anterior să pătrundă în incinta unui post de radio din acest oraş din Saxonia. Se pare că el a tras câteva focuri în uşa postului de radio, dar nu a reuşit să o deschidă.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani şi-ar fi ucis mai întâi mama, înainte de a încerca să intre în incinta postului de radio şi apoi să se refugieze în centrul comercial, adaugă Bild.

Poliţia a anunţat că a găsit o femeie moartă într-un bloc de apartamente în zona Prohlis din Dresda, în ceea ce spune că este o omucidere legată de operaţiunea ce se desfăşoară în centrul oraşului Dresda. Fiul femeii, în vârstă de 40 de ani, este un suspect, a precizat poliţia.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult