Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liderul unei grupări de mafioți a fost asasinat în Atena, într-un atac armat surprins de camerele de supraveghere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Reglare de conturi între interlopii greci mai ceva ca-n filme. Liderul unei grupări de mafioți a fost asasinat în Atena într-un atac armat sângeros surprins de camerele de supraveghere.

În imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video, bărbatul de 44 de ani, cunoscut cap al lumii interlope este văzut cum urcă în bolidul său. La scurt timp, pe stradă oprește o altă mașină din care coboară în grabă doi indivizi. Acestia sunt înarmați cu arme Kalashnikov și au fața acoperită. Unul dintre ei se îndreaptă în viteză spre mafiotul urcat deja în mașina sa blindată, potrivit poliției elene, și începe să tragă fără oprire.

Apoi, reîncarcă arma și revine cu o nouă salvă în vreme ce al doilea atacatori trage pe partea cealaltă a mașinii. În fine, să se asigure că a dus treaba până la capăt, unul deschide și portiera și mai trage câteva focuri în victimă cu un pistol. În total au tras 97 de gloanțe au declarat polițiștii greci ulterior. Atacatorii au dispărut apoi și nu au fost prinși până acum.

Mafiotul ucis este Vangelis Zambounis de 44 de ani, presupus cap al unei retele de trafic ilegal de țigări și combustibil. El a mai supraviețuit unei tentative de asasinat în 2018 când, de asemenea, fusese împușcat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult