Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Leaving Neverland”. Doi bărbați susțin că Michael Jackson i-a abuzat când erau copii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acuzaţiile de pedofilie la adresa lui Michael Jackson continuă.

La aproape zece ani de la moartea sa, doi bărbaţi fac dezvăluiri şocante despre relaţiile deloc inocente pe care le-ar fi avut în copilărie cu megastarul. Mărturiile lor sunt în centrul unui documentar care a fost prezentat la festivalul Sundance în urmă cu câteva săptămâni.

Fraţii cântăreţului neagă cu vehemenţă acuzaţiile şi pun la îndoială credibilitatea celor doi acuzatori.

Tânăr: ”Mi-a spus că dacă se află ce făceam, el şi eu vom merge la închisoare pentru tot restul vieţii."

În "Leaving Neverland", doi bărbaţi afirmă că Michael Jackson i-a abuzat sexual când aveau şapte şi respectiv zece ani. Documentarul conţine poveşti şocante: de exemplu cum cântăreţul i-a oferit unui băieţel un inel şi chiar a înscenat o ceremonie de nuntă cu acesta.

Citește și
victime jackson
Mărturia unui bărbat care susține că a fost abuzat de Michael Jackson a șocat presa

Criticii de film care au văzut documentarul l-au catalogat drept credibil şi greu de privit. Alţii s-au întrebat şocaţi cum de a fost achitat Michael Jackson. Căci megastarul a mai fost acuzat în 2003 de agresarea sexuală a unui băiat. Culmea e că a fost achitat atunci şi datorită mărturiei depusă în favoarea lui de unul dintre bărbaţii din acest documentar.

Taj Jackson, nepotul lui Michael: "Wade a fost cel mai convingător om la procesul din 2005. A fost primul martor al apărării. A fost martorul principal. A fost cât se poate de ferm că nu s-a întâmplat nimic niciodată. Eu chiar i-am mulţumit când a depus mărturie, în ziua aceea."

Wade avea 23 de ani când a depus mărturie pentru Michael Jackson. El spune că abia după ce a devenit el însuşi tată şi a avut două căderi nervoase i-a mărturisit secretul său unui psihiatru.

Wade: "Secretele te consumă pe interior. Te simţi foarte singur. Vreau să pot spune adevărul la fel de tare pe cât a trebuit să spun minciuna atât de mult timp."

Familia lui Michael Jackson spune că nu există nici cea mai mică dovadă pentru afirmaţiile care se fac în documentar.

Marlon Jackson, fratele lui Michael: "Eu nu înţeleg cum un regizor poate face un documentar şi nu vrea să discute cu mine sau cu alte familii care erau la Neverland. Sunt adulţi acum, vorbiţi şi cu ei."

Firma care administrează averea lui Michael Jackson a dat în judecată televiziunea care plănuieşte să difuzeze documentarul săptămâna viitoare, solicitând despăgubiri de 100 de milioane de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult