Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lacrimi de bucurie printre rachete. Un soldat israelian a asistat la nașterea fiului său prin intermediul unui apel video

Un rezervist israelian, care luptă împotriva teroriștilor Hamas în sudul țării sale, a asistat la nașterea fiului său prin intermediul unui apel video.

Shira a ajuns, în zorii zilei de marți, la Centrul Medical Meir din Kfar Saba pentru a da naștere celui de-al patrulea copil al ei.

Femeia nici măcar nu își închipuia că soțul ei, care își apără țara cu arma în mână, va fi prezent virtual în sala de nașteri, scrie The Jerusalem Post.

Shira a adus pe lume un băiețel sănătos, de 3,785 kilograme, iar cei prezenți în sala de nașteri au plâns de bucurie. La fel a reacționat și tatăl micuțului, care a urmărit totul pe telefonul mobil.

"După ce am ajuns aici, personalul mi-a oferit un sprijin și o asistență incredibilă", a povestit Shira la scurt timp după ce a născut.

Citește și
Rafah, Egipt
De ce refuză Egiptul să deschidă frontiera pentru refugiați. A fost întotdeauna mediator în conflictele din zonă

"Le mulțumesc în mod special moașelor, care s-au asigurat că soțul meu poate asista la acest moment deosebit", a mai spus femeia.

"În aceste vremuri dificile pentru țara noastră, sper ca această poveste să ne aducă tuturor căldură și speranță. Am Yisrael Chai!", a încheiat tânăra mămică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult