Modifica setarile cookie
Toate categoriile

La 16 ani a început să investească în Bitcoin și a devenit milionar

Eddy Zillan avea numai 16 ani când a început să investească în Bitcoin, iar acum, după doi ani, tânărul estimează că a făcut aproape un milion de dolari din diverse tranzacții.

Tânărul din Ohio a fost un adept timpuriu al monedei digitale, învestind în 2015, când prețul monedei a scăzut la 214 dolari.

Studentul, care și-a creat propria afacere de consultanță în domeniul criptomonedelor, își valorifică succesul în investiții, și numește prima sa incursiune o "ghicire educată".

"Am început să folosesc datele analitice, cercetarea pieței, citirea cărților, articole, analiza tehnică și găsirea de informații prin intermediul altor comercianți de succes", explică el, potrivit The Telegraph.

"În momentul în care am aflat despre Bitcoin nu existau videoclipuri pe YouTube, videoclipuri tutorial sau orice altceva de acest fel. Am învățat totul despre piața necesară și ce poate să-mi atribuie succesul. Nu am avut nici un mentor și am învățat să fac greșeli și o mulțime de cercetări”, a mai spus acesta.

Citește și
bitcoin
Milionari peste noapte. Moneda accesibilă și în România, care s-a apreciat cu 50% în 8 zile

Pretul Bitcoin a crescut mult în ultimele 12 luni. Până acum, pariul adolescentului pe moneda digitală i-a adus recompense spectaculoase și astăzi cumpără și vinde sume mari de criptomonedă, făcându-l astfel extrem de bogat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult