Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kurzii sirieni s-au lăudat că au furat lenjeria intimă a fostului lider ISIS pentru testul ADN

Kurzii sirieni au dezvăluit că au reușit să plaseze un spion în cercul apropiat al fostului lider ISIS, care a furat o pereche de chiloți pentru un test ADN, cu scopul de a-i fi demonstrată identitatea. 

„De pe 15 mai, am lucrat împreună cu CIA pentru a-l prinde pe Baghdadi și pentru a-l urmări îndeaproape. Una dintre sursele noastre a reușit să găsească casa unde acesta se ascundea. Baghdadi și-a schimbat locuința destul de des. Urma să se mute într-un loc nou, în Turcia. Tot sursa noastră a furat lenjeria intimă pentru a face un test ADN pentru a confirma că este vorba despre Baghdadi”, a declarat un membru al Forțelor Democratice Siriene.

De asemenea, președintele american a mai mulțumit și Rusiei, Turciei, Siriei și Irakului pentru ajutorul acordat în misiune, potrivit The Guardian.

Trump i-ar fi abandonat la începutul acestei luni pe kurzii sirieni, care au luptat în trecut alături de trupele americane împotriva ISIS, când s-a poziționat de partea Turciei în urma ofensivei terestre din nordul Siriei.

Trump confirmă moartea liderului ISIS

 

Citește și
Abu Bakr al-Baghdadi
Pentagonul a dezvăluit ce s-a întâmplat cu rămășițele liderului Stat Islamic

Președintele SUA Donald Trump a confirmat, duminică, moartea liderului ISIS Abu Bakr al-Baghdadi, în urma unui raid american în nord-vestul Siriei.

Trump a precizat că Al-Baghdadi s-a sinucis în timp ce era urmărit de trupele americane, detonându-şi o vestă încărcată cu explozivi, ucigând și trei dintre copiii săi.

Moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi anunțată de presa internațională

 

Presa internațională a anunțat, duminică, că Abu Bakr al-Baghdadi, liderul organizației teroriste Stat Islamic, s-ar fi aruncat în aer în timpul raidurilor aeriene efectuate de Statele Unite în provincia Idlib din nord-vestul Siriei.

Un oficial american a confirmat operațiunea Statelor Unite în Siria, dar a menționat că uciderea liderului ISIS nu a fost momentan confirmată.

Președintele american Donald Trump a scris, pe Twitter, că va face „un anunț important” la Casa Albă, duminică, la ora locală 9.00 (15.00, ora României).

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult