Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kim Jong-un și-a schimbat limuzina. Cu ce marcă de lux a ajuns la întâlnirea cu Pompeo

Liderul de la Phenian, Kim Jong-un, a revenit în atenția presei internaționale, când a ajuns la întâlnirea cu secretarul de stat Mike Pompeo într-o nouă limuzină.

Tânărul dictator a sosit la întâlnirea cu Pompeo într-o limuzină neagră, marca Rolls Royce, potrivit CNN. În trecut, Kim era condus într-un Mercedes Benz, model 600 Landaulet. Prețul mașinii este de 41.000 de dolari.

Pompeo şi Kim au ajuns la un acord pentru formarea în curând a unui grup de lucru pentru discutarea procesului de denuclearizare şi pentru al doilea summit Coreea de Nord – SUA, scrie Agerpres.

“Pompeo şi Kim au fost de acord că al doilea summit SUA – Coreea de Nord va avea loc cât mai curând posibil. Cele două părţi au convenit şi să continue discuţiile pentru a se stabili în detaliu programul şi locul în care se va desfăşura al doilea summit”, se arată într-un comunicat al sud-coreenilor.

În luna iunie, preşedintele american Donald Trump l-a întâlnit pe Kim în Singapore, la primul summit dintre cele două ţări.

Citește și
Kim Jong un
Kim Jong Un, invitat să efectueze o vizită la Kremlin. Anunțul făcut de un oficial rus

Niciun preşedinte american nu a vizitat Coreea de Nord în timpul mandatului. Grupurile care luptă pentru drepturile omului consideră statul asiatic drept cea mai represivă ţară din lume.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult