Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kim Jong-un ar avea grave probleme de sănătate după o operație la inimă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, ar avea probleme grave de sănătate după ce a suferit o intervenție chirurgicală complicată la inimă, potrivit unui oficial american.

Liderul nord coreean a ratat recent sărbătoarea zilei de naștere a bunicului său pe 15 aprilie, fapt ce a stărnit speculații despre situația sa, relatează CNN.

Un alt oficial american a declarat că preocupările legate de sănătatea lui Kim sunt credibile, dar gravitatea situației sale este greu de evaluat.

Daily NK, un ziar din Coreea de Sud, relatează că liderul controversat din Coreea de Nord ar fi fost operat din cauza „fumatului excesiv, obezității și suprasolicitării”, iar acum urmează un tratament într-o vilă din Hyangsan.

"Au existat o serie de zvonuri recente despre sănătatea lui Kim. Dacă Kim este internat în spital, ar explica de ce nu a fost prezent la sărbătorile importante din 15 aprilie", a declarat Bruce Klingner, fost șef adjunct al diviziei CIA pentru Coreea de Nord.

Citește și
test
”Este greu să te îmbolnăvești din nou de Covid-19”. Ce spun specialiștii în virusologie

"Dar, de-a lungul anilor, au existat o serie de zvonuri false despre Kim Jong-un sau tatăl său. Va trebui să așteptăm și să vedem", a adăugat acesta.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult