Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Johnny Depp a primit cea mai înaltă distincţie a Festivalului de film de la San Sebastian, în Spania

Your browser doesn't support HTML5 video.

Johnny Depp a primit cea mai înaltă distincţie a Festivalului de film de la San Sebastian, în Spania. Onorat pentru întreaga sa carieră, a făcut în faţa publicului un exerciţiu de umilinţă, iar fanii l-au aclamat.

Însă, femeile din cinematografie au criticat premierea starului de la Hollywood, pe care fosta soţie l-a acuzat de violenţă conjugală.

Johnny Depp a pierdut, anul trecut, un proces de defăimare intentat tabloidului britanic ''The Sun'', în urma unor articole care afirmau că actorul a comis acte de violență asupra fostei sale soții, Amber Heard. Detaliile evocate în timpul procesului şi faptul că Depp a pierdut acea acțiune în instanță, au afectat serios reputația starului hollywoodian. Într-o vreme în care proliferează "cultura anulării", nimeni nu este în siguranță în fața unei "judecăți pripite", a comentat Johnny Depp. Referindu-se aparent la mișcarea #MeToo, care a denunțat hărțuirile sexuale şi violurile comise asupra unor femei de către bărbați influenți, starul american a apreciat că astfel de campanii "au scăpat de sub control".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult