Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Joe Biden, primul discurs de la retragerea candidaturii, miercuri, din Biroul Oval. Dă explicații poporului

Joe Biden se va adresa națiunii americane miercuri seară, în primul său discurs oficial de la anunțarea deciziei de retragere din cursa electorală pentru un nou mandat la Casa Albă.

Preşedintele american Joe Biden a anunţat marţi că se va adresa naţiunii din Biroul Oval al Casei Albe miercuri, la ora locală 20.00 (joi, ora 3:00, ora României), pentru a explica decizia sa de a pune capăt campaniei de realegere, informează Reuters.

„Mâine seară, la ora 20:00 ET, mă voi adresa naţiunii din Biroul Oval cu privire la ceea ce ne aşteaptă şi la modul în care îmi voi încheia misiunea pentru poporul american", a scris pe X şeful Casei Albe.

Anunţându-şi duminică retragerea candidaturii pentru alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, Joe Biden a dat asigurări că îşi va duce mandatul până la capăt, în ianuarie 2025, şi a precizat că doreşte să se concentreze asupra sarcinilor sale prezidenţiale.

Obligat să se izoleze miercurea trecută, după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19, Joe Biden urma să plece de la reşedinţa sa din Delaware marţi pentru a se întoarce la Washington.

Citește și
kamala harris date
Ce șanse are Kamala Harris să devină prima femeie președinte al Statelor Unite. Datele surprinzătoare ale caselor de pariuri

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult