Modifica setarile cookie
Toate categoriile

James Bond, pe marile ecrane pentru a 25-a oară. Rami Malek, personajul negativ

Your browser doesn't support HTML5 video.

James Bond se pregăteşte să revină pe marile ecrane. Pentru a 25-a oară! Cel mai recent film din seria cu Agentul 007 îl va avea - pentru ultima dată - ca protagonist pe Daniel Craig.

Personajul negativ va fi interpretat de Rami Malek, laureat cu Oscar în acest an pentru rolul principal din „Bohemian Rhapsody". Nu se cunosc prea multe detalii despre acţiunea filmului şi nici titlul acestuia - pentru moment, pelicula poartă numele "Bond 25".

Producătorii spun doar că o bună parte din poveste va avea loc în Jamaica, acolo unde Bond este retras din activitate. Daniel Craig a anunţat deja că este ultima dată când va juca rolul lui Bond. Mai mulţi actori celebri sunt vehiculaţi pentru a-i lua locul, printre ei Tom Hardy, Idris Elba şi Tom Hiddleston.

„Aştept cu nerăbdare să mă alătur distribuţiei şi echipei şi asta cât mai curând. Vă promit că voi avea grijă ca domnul Bond să nu aibă o viaţă prea uşoară în această a 25-a peliculă. Abia aştept să vă văd pe toţi curând”, a spus Rami Malek, actor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
Idris Elba
Idris Elba, desemnat "cel mai sexy bărbat în viaţă" de revista People

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult