Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Italia: Un român beat a vrut să-și împuște soția, însă incidentul a luat o întorsătură neașteptată. Ce s-a întâmplat după

Un român, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat la Sezze, Italia, după ce a luat pistolul și a tras de două ori spre soția sa. Însă, din fericire, individul era atât de beat încât a ratat-o, iar femeia a scăpat cu viață și a reușit să-l denunțe.  

Femeia a povestit că în 20 de ani de căsnicie violentă, bărbatul de 49 de ani i-a provocat fracturi la coloană, i-a spart dinții și a încercat de mai multe ori să o sufoce cu o pernă și o pungă de plastic. De fiecare dată, fără să se ascundă, și lăudându-se prietenilor, scrie repubblica.it.

În momentul culminant al unei noi certuri cu soția sa, individul a luat un pistol, l-a îndreptat spre capul femeii și apoi a tras. Din fericire, nu a reușit să o lovească și, când carabinierii au intervenit și l-au dezarmat, a ieșit la iveală o lungă și teribilă poveste de violență fizică și psihologică.

Femeia le-a povestit carabinierilor că, în timpul disputei, exasperată, i-a spus soțului ei, cu care are o relație de douăzeci de ani, că îl va părăsi și că trebuie să plece de acasă.

Bărbatul, beat, a luat în acel moment un pistol și a început să tragă. Victima a încercat să se salveze fugind de acasă. Soțul a mai tras atunci un foc de armă, iar femeia, care din fericire nu a fost rănită, a reușit să ceară ajutorul unui vecin, care a alertat poliția. Carabinierii, care au intervenit imediat, l-au pus la pământ pe bărbatul de 49 de ani și, la dispoziția procurorului, l-au arestat.

Citește și
pompieri italia
Un român din Italia a rămas fără ambele mâini în timp ce confecționa o bombă artizanală

În urma anchetei, anchetatorii au reconstituit un lung istoric de abuzuri fizice și psihologice. De mai multe ori, victima s-ar fi prezentat la spital rănită. În urma unei alte dispute a suferit o leziune a coloanei vertebrale, iar altă dată s-a ales cu o arcadă dentară ruptă.

De asemenea, bărbatul de 49 de ani a încercat să o sufoce atât cu o pernă, cât și cu o pungă de plastic. Victima, îngrozită și aflată în ultima vreme și într-o stare de sănătate precară, nu a depus însă niciodată plângere. Și-a iertat întotdeauna soțul, care se lăuda cu violențele și în fața prietenilor săi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult